mandag 7. september 2009

Barselsgåve og garninnkjøp

Då har heile familien (-eldstejenta) vore på barselsbesøk til vårt nye tante-/onkel-/sysken-barn. Ein liten skjønn pjokk på drøye 3 kilo.
Han fekk gåve òg, og sjølv om han kom 3 veker før termin, rakk eg å bli ferdig. Mor Signes babyteppe, djevelhue og eit par tommellause vottar.
Når eg likevel var i byn, måtte eg berre svippe innom Domus og finne noko meir spennande strømpegarn enn det dei har å få tak i her i kommunen. Resultatet var dette:


(Syns fargane er finare i verkelegheita enn på bildet).

Gledar meg til kome i gang, må berre avslutte vaskefilla som eg held på med. Eg har nemleg eit prinsipp om å ikkje ha fleire arbeid på gang på ein gong. Då er eg redd eg kan kome ut på viddene etterkvart...Til slutt var vi på visitt på hyblane til elstejenta og tanteungen vår, dei er nyleg begynt på sjukepleieskulen i Førde. Hyblane var fine dei, men det blei ikkje noko fotografering der, så bilder derifrå blir her ikkje å finne.Det trur eg var alt for i dag, får ta meg ei økt med vaskefilla (som er under produksjon) før eg legg meg.

1 kommentar:

Hanne sa...

Kjempe mye fine strikkesaker på bloggen din. Velkommen på hobbyboden, jeg vil garantere deg at du vil trives. Er så mye supre folk der inne, som er veldig behjelpelige. Eneste problemet er at du får for mange ideer så du skulle ønske du var blekksprut, og hadde et døgn på mer enn 24 timer :)