søndag 18. oktober 2009

Hyttehelg

Her er hytta vår, der vi har tilbrakt helga. Traudalen er ein ikkje altfor solrik plass, så sjølv om himmelen var så godt som skyfri var det ikkje allverden med sol. Plassen fungerer likvel godt som rekreasjonsstad, så vi har hatt eit par flotte dagar med avslapping og kos. Når mørkret sig på er det godt å kunne kveike massevis av stearinlys og legge godt med ved i ovnen, så har ein det bra.

Her er hytta frå ein annan vinkel.


Noko som er kjekt å få med seg i oktober/november, er gytinga til auren i vatnet. Akkurat der vatnet renn ned i elva er det gode mogelegheiter for å sjå fisken, og det er eit artig skue. Ikkje enkelt å få gode bilde av dette, men om ein ser godt etter er det mogeleg å sjå nokre fisk på kvart bilde.... Tips:Klikk på bildet, så vert det større og mykje tydelegare å sjå.Traudalen.Rekkja med gamle naust på nordvest-sida av vatnet.

Litt seint for tyttebær, men fine er dei.Helgas handarbeidprosjekt vart avslutta i siste liten før vi skulle heim. Eit par sokkar i Sisu Fantasy, ca str dame, pinne nr 2 1/2. Eg brukte akkurat eit nøste (hadde ca 2 meter att), på kvar sokk. Litt langdrygt arbeid, med tanke på at ein faktisk skal strikke to sokkar, men resultatet er eg bra fornøgd med. Desse går nok til julemesse-salget.
4 kommentarer:

sissel sa...

Ser kjempekoselig ut både hytta og område rundt, kjenner nesten at jeg får lyst en tur "hjem".
Ha en flott søndags kveld og lad opp til ei ny uke.

amylin sa...

Flotte bilder og ser ut som et veldig fint sted å være. Fine sokker også.

KRØLLEMIKKEL sa...

Åhh, så flott det så ut påog rundt hytta di. Flotte strømper også!
HA en flott uke!

Hege sa...

Det ser ut som en koselig hytte. Akkurat passe stor etter min smak ;)
Og flotte sokker.

Ha ei fin helg!