mandag 4. oktober 2010

Monsterbukse nr 3Dette er den tredje monsterbuksa eg lagar, og denne vart STOR. Ca str 6-8 år. Håpar så store ungar brukar sånne bukser, viss ikkje eg får avsetning på den får eg ta den med som lånebukse i barnehagen. Ein positiv ting var at eg fekk brukt opp nesten all oransje Rubin'en min. Sjølv likar eg oransje, men ungane mine tykkjer visst det er den styggaste fargen.

7 kommentarer:

Shy sa...

Hei! Jammen har du laga mykje fint. Det var eit handlenett innpå her eg likte godt! Skal tru om eg greier det? No når eg har kjøpt meg symaskin! He, he!
Kanskje eg prøver!
Vert du i Loen på komande måndag og tysdag?

Linda sa...

Stilig.

LilleAsk sa...

Så kul denne var. Oransje er en nydelig farge!

Leei sa...

Torill: Klart du greier å sy handlenett! Det finns mange trinn-for-trinn framgangsmåtar på bloggar der ute, eg har vel linka til ein av dei. Og Eling som eg har på blogglista mi, hadde ein annan variant. Og ja - det blir nok ein tur til Loen over helga.

Madelaine sa...

hei :) kan jeg spørre om oppskriften på så stor bukse? jeg har strikket de i små, men har en søster på 6 som også ønsker seg... :)

Leei sa...

Oppskrift og oppskrift... Eg har følgt famgangsmåten i Bloggen som heiter DuBedåre, men eg bruakar tjukkare garn og litt andre mål. Men masketalet eg starta med var 152, garnet var Rubin.

Madelaine sa...

oki :) tusen takk :)