lørdag 2. juli 2011

Sommar = handarbeidstørke?
For tida er det lite aktivitet på bloggen. Eg merkar at dagane har meir å by på no når det liksom er sommar. Vi har vore mykje på hytta dei siste helgane, og vekene går jo så fort.
Sjølv om det er roleg på bloggen, får eg no lurt til meg nokre økter med handarbeid innimellom, ja det er flott handarbeidveir på vestlandet for tida. Men ikkje alt kan visast no, og for tida har eg heile fem påbegynte prosjekt. Ny rekord, trur eg.
I dag var familien på tur til Førde, dei store ungane er leie av å vente på at foreldra skal få ferie, så vi måtte finne på noko. Litt handel vart det no, og av hobbyrelaterte innkjøp vart det dette:
Det er no såpass at eg får fullført dette prosjektet som har lege brakk sidan eg gjekk tom for garn for mange månader sidan.
Men hovudprosjektet mitt er for tida noko som vert laga av dette:
Til slutt eit par bilder frå jonsokafta. Sonen vår og nokre kameratar ville så gjerne ha grilla marshmallows, prpblemet var at bålet var litt varmt. Eller var det eigentleg noko problem? Berre å ha store nok grillspyd det...Jentungane er vanlegvis flinke å posere, men det er ikkje alltid dei har like god tid, iallefall ikkje samtidig. Men slik såg dei altså ut den 23.6. 2011. Dei to største jentene hadde iallefall ikkje tid til å posere, så dei får vi ta med ein annan gong.

3 kommentarer:

Sisselshverdag sa...

Ja, denne someren kan en godt strikke votter :D Ikke at det er så kaldt her på østlandet, men det regner omtrent hver dag .. Koselig med bål på jonsokafta, her gyra vi opp gassgrillen og grilla pølser og hamburgere, skikkelig sjarmerende ;)

Ha en flott helg :D

sol sa...

Kjenner meg godt igjen i det å ha mange prosjekter på en gang. Håper å få ryddet litt i haugen i sommer :)

Arielle sa...

Jeg savener bålene vi bruker og heime på min heimplass på santhansaften.
Her vi bor nå kan vi ikke bare fyre opp bål.
Og det er godt og kunne få ferdig noe som har ligget en stund.
Skjønne jenter du har.
Oppdaget dette var en ny blogg for meg som jeg aldri har vært innom kos og lese litt hos deg.