torsdag 15. oktober 2009

Bursdagsfeiringar og nye huer

I desse dagar har det mellomste barnet mitt runda 11 år. Tradisjonen tru er det to feiringar, ein for familie og ein med veninner. I forkant av familieselskapet var det mykje arbeid, her skulle det nemleg lagast tapas. Hanna er sjølv veldig engasjert, så ho hjelper til på kjøkenet så mykje ho kan. Her lagar ho små spyd med melon, oliven og spekeskinke.


Noko vi òg serverte var rullar med lompe, snøfrisk, røykjelaks, kvitløk og persille. Rikt på smak, og veldig godt.


Her er heile kjøkenbenken med mat.

Hanna skal òg ha selskap med veninnene sine. Ein dag eg var vekke på kurs, skulle ho og storesystra lage invitasjonar. Sidan skrivaren til dataen ikkje virka, var det berre å begynne å klippe og lime. Resultatet vart kjempeflott, tykte eg. Så då er det berre å glede seg til fredag då selskapet skal gå av stabelen.
Det har vore ei travel veke, men innimellom er det blitt litt strikking òg. Tvillingane trengde nokre nye varmare huer til vinteren. Dei fekk velje fargar sjølve, og ikkje uventa vart det rosa med litt attåt. Med Hello Kitty framme vart begge fornøgde.


Jentene er begynt å teikne ein del. Her har Nora teikna mor si. Eg syns det var ei sjarmerande lita teikning, så den må visast fram.


5 kommentarer:

Hege sa...

Så deilig mat :) Flott tegning, og nydelige luer!

hobbyvenn sa...

Så masse god mat. Kjempeflinke jenter som har laget så flotte kort. Og luene til tvillingene var kjempesøte.

Titom sa...

Luene var kjempefine. Må si du har flinke jenter, innbydelsene var flotte. Håper det blir et bra selskap. Ha en fin dag.

M sa...

Nydelige jenter du har!
Hvilken oppskrift bruker du på luene?

Anonym sa...

Teikninga likna jammen :) Flinke jenter!