lørdag 10. oktober 2009

Ullbukse og handel på Moa

I lag med ei svigerinne og hennar døtre, har eg og mine tre yngste jenter vore på mini-haustferie på Moa. Vi var i leikeland og i svømmehallen, elles vart det litt handel og eting bl.a. på McDonalds. Sidan vi skulle rekke over alt, måtte vi ha ei overnatting på hotell, og det var deilig.
Medbrakt handarbeid på turen var ei ullbukse som eg hadde begynt på tidlegare i veka, og målet var å bli ferdig på turen. Det heldt akkurat, eg felte av på siste foten på ferja Lote-Anda på heimvegen. Oppskrifta har eg henta herifrå. Resultatet vart slik:


Det vart ikkje mykje handel, men eit par ting vart no med heim. Fyrst 3 nøster med Regia sokkegarn... (No må eg jammen begynne å slanke sokkegarn-lageret snart). Eg likte fargane godt, så dette gledar eg meg til å ta fatt på.På HM fann eg noko eg har leita lenge etter, symerker med Hello Kitty. 3 stk i pakken, kosta 29,90. Desse satsar eg på å bruke til å piffe opp diverse halsar, huer, panneband og anna det måtte passe på.I tillegg vart det ein liten ting til ein annan hobby, ei lita bok med Tapas-oppskrifter. Alltid kjekt med litt nye idear til kva ein kan servere gjester. Og sidan vi har ein 11-åring i dag, og skal ha familieselskap i morgon, blir det høve til å teste ut litt ganske snart.

3 kommentarer:

wigdis sa...

Flott ullbukse. Jeg liker veldig godt stripete bukser og må snart strikke et par til barnebarnet mitt.
Ha en fin helg

Nora sa...

Fin ullbukse.
Herlig med en hotellovernatting når man er på tur. Og kjekt med litt shopping og :)

God helg!

Sisselshverdag sa...

Hørtes ut som en fin ferie det ;)
flott ullbukse, snart tia for det for dei som har små. Yngsten er 15 så jeg tror det toget har gått, hihi.
ha ei fortsatt fin helg
www.sido.blogg.no