torsdag 21. april 2011

God påske!

Då er påskeferien godt i gang for min del. Dei fyrste dagane har gått med til putling her heime, prøve å få det til å sjå greit ut ute no når våren er komen. Ungane har kosa seg ute i fineveiret, enkelte dagar har dei knapt vore inne.
Som handarbeid har eg blant anna fått til desse Bluberry waffles-sokkane, i Sterk frå Du store alpakka. Deilig mjukt garn å strikke med, og deilig mjuke sokkar. Får håpe dei held seg fine etter litt bruk òg. Skikkeleg vanskeleg å få gjengitt den verkelege fargen på bilde, dette vart eigentleg ikkje bra i det heile tatt, fargen er eigentleg mykje finare enn på bildet.
I lag med den eldste og dei yngste døtrene mine har vi laga litt påskepynt. Måla på utblåste egg og hengt dei opp i nokre kvistar. Bjørkelauvet sprett no, både inne og ute.Eit av egga som vart måla.Dei siste dagane i påska har vi lyst å tilbringe på hytta, så vi reiser opp der i dag. Skal bli deilig å komme i Traudalen igjen etter eit halvårs pause.


God påske!7 kommentarer:

Shy sa...

God påske til deg!
Håpar på fint hyttever. Yr lovar og lovar. Kanskje vi opnar hytta i påska vi også :)

wims sa...

Herlige sokker og påskepynt!

God påske

sipusa sa...

Sokkene ble fine de, men jeg kjenner igjen fargeproblemet ja. Hender jeg velger å gjøre hele bildet mørkere og da blir det litt bedre.

Veldig fin påskepynt også! Både påskeliljene og bjørkekvistene: likte egget!

Sommertid sa...

Her hos deg var det koselig, med sokker og påskepynt. Ha ei fin hytteferie

Ruth sa...

God påske!

sissel sa...

Flotte sokker og ikke minst påskeegg.
Ha ei fin påske videre.

Tone Helen sa...

Koselig å lage til påske både ute og inne :-) Kos dere masse på hytta i det fine veiret! God påske :-)